75 květinových cibulí
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

75 květinových cibulí

Objednací číslo 5507720
Počet kusů v balení:75 ks
Náš balíček květinových cibulí obsahuje: 15 velkokvětých mečíků, směs barev, obvod cibulí 8 – 10 cm, 22 dřípulek trojbarevných, směs barev, obvod cibulí 4 – 5 cm, 10 holandských kosatců, směs barev, obvod cibulí 6 – 7 cm, 5 montbrécií, mnoho oranžově – červených květů, obvod cibulí 6 – 7 cm, 10 sasanek St. Brigit, obvod cibulí 4 – 5 cm, 2 kaktusovité jiřiny, 1 gloxínii, růžová 10 habešských mečíků (Acidanthera), silně voní, obvod cibulí 6 – 8 cm,
540,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února začátek - srpna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby února začátek - srpna konec
Vhodné k řezu ano
Barva vícebarevná
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Propustná, bohatá na živiny. HNOJENÍ: Hnojivem na květinové cibule. ŘEZ: Odkvetlé a uvadlé květy odstraňovat. ZIMA: Mrazuvzdorné, v zimě chránit chvojím nebo mulčem. POZOR! Hlízy begónií, jiřin a gladiol nejsou mrazuvzdorné!!! Cibule je nutné na zimu vyjmout z půdy a uskladnit na chráněném místě bez mrazu.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené