Rozrazil klasnatý Royal Candles
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Rozrazil klasnatý Royal Candles

Veronica spicata Royal Candles - Objednací číslo 1170440
Počet kusů v balení:3 ks
Bujně rostoucí trvalka zaujme především svými modrofialovými květy. Jsou velmi atraktivní pro včely a motýly. Dorůstá do výšky kolem 30-40 cm. Vysazujte na slunné, mírně vlhké stanoviště do propustné půdy. Špatně snáší přemokření, zejména během zimy. Odkvetlé klasy odstraňujte, podpoříte tím nasazování nových poupat a prodloužíte dobu kvetení. Lze pěstovat i v nádobě. Mrazuvzdorný do -34 stupňů.
599,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Barva modrá
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 30-40 cm
STANOVIŠTĚ: slunné až polostinné PŮDA: Mírně vlhká, propustná, výživná HNOJENÍ: Běžně není nutné. V případě málo výživné půdy pozdě na jaře nebo během léta přihnojit hnojivem na trvalky. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: 30 – 40 cm POTŘEBA MÍSTA: 40 - 50 cm RŮST: Kompaktní, keřovitý KVĚTY: Modrofialové, vzpřímené klasy Červen - září ŘEZ: Na podzim seříznout nad povrchem půdy ZIMA: Mrazuvzdorný do min. -34 °C, mladé rostliny doporučujeme zakrýt chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené