Stromková růže Bicolor
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Stromková růže Bicolor

Rosa hybrid rubeus+luteus - Objednací číslo 2225602
Počet kusů v balení:1 ks
Kvetoucí fantasie v lákavé barevné kombinaci. Zářivě červené a žluté květy vydávají příjemnou vůni. Sametově zelené listy dokreslují romantickou atmosféru růžové zahrady. Výška kmene 60 -80 cm. Slunné nebo polostinné stanoviště, kvete červen – říjen.
1107,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Vonné ano
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 140 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť PŮDA: Hluboká, hlinitá, bohatá na živiny. VÝSADBA: Roub usadit zhruba 5 cm pod zem – před vysazením trochu zastřihnout kořeny a namočit růže na jeden den do vědra s vodou. Kořeny nesmí být ve výsadbové jámě zalomené nebo deformované. Jáma musí být dostatečně hluboká a široká, kořeny musíme rozprostřít po celé jámě. Roub zakrýt asi 5 cm vrstvou půdy. HNOJENÍí: Dlouhodobě působícím hnojivem - 1x na jaře nebo hnojivem na růže 1x časně na jaře a 1x v polovině července. VÝŠKA: výška kmene cca 80 cm POTŘEBA MÍSTA: cca 1 metr KVĚTY: Červené a žluté Červen - Listopad ŘEZ: Na jaře, po odkrytí je třeba výhony zkrátit, aby se zregenerovaly. Také odstraníme staré dřevo a omrzlé výhonky. ZIMA: Proti vlhkosti a chladu obalit korunu suchou dřevitou vlnou a uzavřít prodyšným pytlem s větracími otvory nebo použít netkanou textilii či rouno. Vhodné je obalit i kmen.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené