Carneval, minipetúnie (3)
Carneval, minipetúnie (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Carneval, minipetúnie (3)

Calibrachoa mix Carneval - Objednací číslo 6673922
Počet kusů v balení:3 ks
Červené, modré a žluté květy promění závěsnou nádobu nebo misku v kvetoucí ostrov. Rychle rostoucí, upoutají pohled každého. Jejich dech beroucí krása a barevná rozmanitost má neodolatelnou moc. Není divu, že jsou tyto minipetúnie jednou z nejoblíbenějších balkonových rostlin. Kvetou po celé léto až do pozdního podzimu. Nevyžadují zvláštní péči, odolné vůči výkyvům počasí. 3 barvy v jednom květináči.
356,0 Kč / balení
1. balení: 356,0 Kč / balení
2. balení: 295,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna začátek - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 15-20
Barva vícebarevná
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné a velmi světlé. Petúnie jsou tzv. absolutní děti slunce PŮDA: Propustná, humózní květinová zemina HNOJENÍ: Týdně tekutým hnojivem, např. náš Duostar Gold nebo speciálním hnojivem na petúnie ZÁLIVKA: Podle povětrnostních podmínek, také až 2x denně měkkou zálivkovou vodou (dešťová voda) zejména v časných ranních a večerních hodinách POTŘEBA MÍSTA: Asi 6 rostlin (6 květináčů po třech barevných rostlinkách) na 1 m. KVĚTY: Tři barvy v květináči - červená, modrá, žlutá, mnoho malých květů, relativně odolné vůči dešti RŮST: Velmi široký a hustý, kompaktní. Výhonky dlouhé zhruba 15 – 20 cm DOBA KVĚTU: Květen až časný podzim. Zhruba od konce července rostlina pomalu odkvétá ZIMA: Není mrazuvzdorná, jednoletá rostlina TIP: Petúnie bývají bohužel často napadány škůdci (mšice). K ochraně používáme lepové desky, neboť na postřik petúnie reagují negativně.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené