Cutie Pie, zakrslá růže
Cutie Pie, zakrslá růže
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Cutie Pie, zakrslá růže

Rosa Cutie Pie - Objednací číslo 4402266
Počet kusů v balení:1 ks
Krásná růže Cutie Pie dělá čest svému jménu a je opravdu roztomilá. Růst je kompaktní. Dorůstá do výšky cca 10 cm, šířka 20 - 30 cm. Je bez trnů. Během léta bohatě kvete bílo růžovými květy. Může se vysadit do záhonu, ale je vhodná i pro pěstování na balkóně nebo na terase. Řez není potřeba, pouze odstraňujte suché a poškozené výhony. Mrazuvzdorná do -20 stupňů. Dodáváme v kontejneru.
332,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 10 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť. PŮDA: Hluboce nakypřená, hlinitá, výživná. HNOJENÍ: Dlouhodobě působící, hnojivo na růže nebo při pěstování v nádobách tekuté hnojivo. - Dlouhodobě působící: jen 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již nepřihnojovat, aby mohlo dřevo do zimy dostatečně vyzrát. ZÁLIVKA: Dle potřeby a počasí, zalévat nejlépe večer. VÝŠKA: cca 10 cm. POTŘEBA MÍSTA: cca 20 - 30 cm KVĚTY: Během léta růžovobílé okvětní lístky. ZIMA: Přihrnout zeminou (ne rašelinou, růže nemají rády kyselou půdu) a zakrýt chvojím! Mrazuvzdorná. ŘEZ: Není potřeba, odstranit pouze oschlé větvičky. Je bez trnů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené