Břečťan (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Břečťan (3)

Hedera helix - Objednací číslo 3344009
Počet kusů v balení:3 ks
Popínavá, stále zelená rostlina, která se díky svým příčepivým kořínkům pne po zdi, stromech a plotech až do výšky 10 - 15 metrů. Nenáročná, mrazuvzdorná rostlina vhodná i pro stinná stanoviště.
153,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště stinné, polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 500-1000 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Východní, severní a severozápadní stěny, popř. předpěstované nízké keře k zastínění kořenů. Na velmi slunném stanovišti se na základě vysokého záhřevu zdí nemusí vytvořit na výhonech žádné příchytné kořeny. Také porézní omítka s hrubým povrchem může bránit přichycení. PROSTOR: K pokrytí plochy: 2 břečťany na 1 – 1,5 m. První 2 roky roste velmi pomalu, potom se růst značně zrychlí. VÝŠKA: 5 - 10 m i více. HNOJENÍ: Není nutné, mulčovat listím, posekanou trávou a kompostem. Na jaře tuto vrstvu neodstraňovat, dáváme tím rostlině přírodní živiny. KVĚTY: Nenápadné, kvete prvně až po několika letech. ZIMA: Mrazuvzdorný, stálezelený.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené