Redcats® sloupovitá jabloň, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Redcats® sloupovitá jabloň, kontejner

Malus domestica - Objednací číslo 4423467
Počet kusů v balení:1 ks
Středně velké plody mají tmavě červenou barvu, pevnou a křupavou dužinu. Jsou šťavnaté, s vyváženým poměrem cukrů a kyselin. Středně pozdní odrůda, dozrává od poloviny záři. Při dobrých podmínkách jsou skladovatelné do konce zimy. Cizosprašná. Jednoletá rostlina.
990,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen
Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 60
Doba zrání září začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 250 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Výživná, propustná zahradní zemina. Při pěstování v nádobě by nádoba měla být dvakrát tak veliká než kořenový bal, tzn. asi 50 cm hluboká a široká. HNOJENÍ: 1 x měsíčně od květu až do sklizně, hnojivem na ovocné stromy VÝŠKA Rostou velmi pomalu, dorůstají do výšky 2,5 - 3 metrů ŘEZ: Požadovanou výšku můžeme určit zástřihem hlavního výhonu vždy z jara. Případné postranní výhonky je třeba zkrátit hned po vytvoření na 2-3 očka – orientace podle vnějších oček. Sloupovitost u jabloní je podmíněna geneticky, přírůstky jsou minimální a žádné velké zásahy řezem nejsou zpravidla potřeba. ODSTUP MEZI ROSTLINAMI: Asi 60 cm PLODY: Středně velké, tmavě červené barvu, pevná a křupavá dužina. Dozrávají od poloviny září. Od 2. -3. roku po výsadbě. Nejsou samosprašné jako opylovač slouží jakákoliv jiná odrůda sloupovité jabloně nebo jiná odrůda klasické jabloně v okolí. ZIMA: Ochrana před zimou při pěstování v nádobě – při kořeni rostlinu zakrýt a nádobu obalit, nezapomenout na příležitostnou zálivku. V příliš chladné a extrémně suché zimě by jinak mohlo dojít suchem k poškození kořenů dřeviny.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené