Red Love®Odysso® jabloň, kontejner
Red Love®Odysso® jabloň, kontejner
Red Love®Odysso® jabloň, kontejner
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Red Love®Odysso® jabloň, kontejner

Malus domestica 'Redlove Odysso' - Objednací číslo 4420763
Počet kusů v balení:1 ks
Nejsladší odrůda zimních jablek. Ještě sladší budou po 3 týdnech skladování. Křupavá jablka, intenzivní červené zbarvení slupky i dužiny, lahodná sladkokyselá chuť. Strom malého vzrůstu s velkou úrodností. Sklizeň od začátku října. Dlouhá skladovatelnost. Ideální pro zdravé, osvěžující, čerstvě lisované jablečné šťávy plné vitamínů. Zvýšená odolnost proti strupovitosti a padlí. První plody již 2. rok po výsadbě. Dodáváme v kontejneru. Velikost při dodání asi 100 cm.
1008,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 350
Doba zrání říjen začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až pohostinné. PŮDA: Humózní a bohatá na živiny. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné stromy (dávat pozor na dávkování). VÝŠKA: Asi 3 m POTŘEBA MÍSTA: asi 3,5 m RŮST: Středně silný, vzpřímený, štíhlý. KVĚTY: Růžové, první květy až ve 2. - 3. roce pěstování. PLODY: Křupavá, tmavočervená zimní jablka s červenou dužinou. CHUŤ: Sladká zimní jablka – ještě sladší po 3 týdnech skladován.í SKLIZEŇ: Od začátku října. KONZUMNÍ ZRALOST: Po 3 týdnech skladování. SKLADOVATELNOST: Dlouhodobá. ŘEZ: Je možné provést odborný řez. Ponechat oporu, dokud kmen nezesílí, to může trvat i několik let. ZIMA: Zimovzdorná. Mulčovat v okolí kmene listím nebo posekanou trávou.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené