Black Bromba, ostružiník (1)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Black Bromba, ostružiník (1)

Rubus fruticosus 'Bigandearly' - Objednací číslo 4407243
Počet kusů v balení:1 ks
Beztrnný ostružiník. Plody jsou velké, lesklé, pevné, dozrávají od srpna do října. Chuť je sladká, kořeněná a šťavnatá. Jsou vhodné pro přímou konzumaci i k dalšímu zpracování. Odolná proti mrazům a onemocnění prutů.
365,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, vlhká, humózní. HNOJENÍ: Pravidelně přihnojovat. ODSTUP ROSTLIN: Cca. 80 – 100 cm. RŮST: Keřovitý. PLODY: Má velké, lesklé a pevné. Dozrávají od srpna do října. Chuť je sladká, kořeněná a šťavnatá. ŘEZ: Prvním rokem po výsadbě na jaře vybrat pouze 5-6 nejsilnějších šlahounů a zkrátit je na polovinu. Zbylé výhony odstranit. V následujících letech odstraňovat staré, zaschlé nebo poškozené výhony. ZIMA: Mrazuvzdorný, mulčovat u kořenů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené