Hinnonmäki Grün, angrešt keř
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hinnonmäki Grün, angrešt keř

Ribes u.-c. Hinnonmäki grün - Objednací číslo 4413165
Počet kusů v balení:1 ks
Plody jsou středně velké, zelené, hladké. Chuť je aromatická, nasládlá. Dozrává od poloviny července. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, výživné, mírně kyselé půdy. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci i k dalšímu zpracování. Vysoká odolnost proti chorobám.
416,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Výška dospělé rostliny 100-120 cm
STANOVIŠTĚ: Světlé, pokud možno ne na plném slunci. POTŘBNÁ PLOCHA: Asi 1,5 m. PŮDA: Propustná zahradní zemina, bohatá na živiny. Kořeny leží těsně pod povrchem země, a proto musí být v lehkých půdách respektována dostatečná zálivka. HNOJENÍ: Po sklizni přihnojit speciálním hnojivem určeným k péči o bobuloviny, tak podpoříte tvorbu květů v příštím roce. Na jaře se vyžaduje přihnojit – mulčovat. PŘEZIMOVÁNÍ: V prvním roce se doporučuje chránit rostlinu před zimou listím a chvojím, později není ochrana nutná. Odolnější vůči chorobám, ale není zcela rezistentní!
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené