Angrešt Captivator, keř
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Angrešt Captivator, keř

Ribes uva-spina Captivator - Objednací číslo 4413156
Počet kusů v balení:1 ks
Středně velké, červené plody. Dužnina je pevná, svěží a sladká. Středně raná odrůda, dozrává kolem poloviny července. Zvýšená odolnost vůči padlí. Rostlina je téměř bez trnů. Trny se mohou vyskytnout především na mladých výhonech. Starší, plodné výhony jsou již zpravidla bez trnů a sklizeň je tak pohodlná.
344,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Výška dospělé rostliny 100-120 cm
STANOVIŠTĚ: Světlé, možný je i polostín, chráněné. Přímé slunce během léta může poškodit plody. PŮDA: Vlhká, vápenitá, hlinitá, bohatá na živiny, pH 6,5 - 7 Jedná se o rostlinu s mělce položenými kořeny- v lehkých půdách dbát na dostatečnou zálivku. HNOJENÍ: 1x v březnu při kvetení a 1x po sklizni hnojivem na bobuloviny. POTŘEBA MÍSTA: 1,00 – 1,20 m. RŮST: Středně silný, keř. KVĚTY: Konec dubna až začátek května, nepatrné. PLODY: Od poloviny července – podle podmínek a stanoviště. Rostliny plodí na 2- 3letém dřevě. Plody červené. ŘEZ: Od 3. roku pravidelně prosvětlujeme. Postranní dřevo z předchozího roku je plodící dřevo pro příští rok, a proto po sklizni odstraníme jen staré výhony. ZIMA: Povrch půdy zakryjeme mulčem (tráva nebo listí).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené