Stračka, modrá (3)
Stračka, modrá (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Stračka, modrá (3)

Delphinium x cultorum - Objednací číslo 1157697
Počet kusů v balení:3 ks
Vysoká trvalka. Díky velkým květům v intenzivních barvách jde o jednu z nejkrásnějších záhonových trvalek. Vyžaduje stanoviště chráněné před větrem, s kyprou půdou bohatou na živiny. Pravidelně zalévejte, stonky s květy přivažte k podpěře! Po seříznutí často vykvete znovu.
235,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Barva modrá
Výška dospělé rostliny 100 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Propustná, výživná, spíše vlhčí. HNOJENÍ: Především na podzim kompostem a od dubna do července každé 2-3 týdny přihnojit tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: Asi 1 m. KVĚTY: Modré kalichy. DOBA KVĚTU: Od května do července. ŘEZ: Rostliny se zastřihují po odkvětu, poté často opět vykvetou podruhé v září. Po druhém kvetení v pozdním podzimu zkrátit rostlinu asi na 10 cm. ZIMA: Zimovzdorná. POZOR! Stračka je jedovatá.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené