Zlatobýl obecný (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Zlatobýl obecný (3)

Solidago rugosa 'Fireworks' - Objednací číslo 1157599
Počet kusů v balení:3 ks
Až jeden metr vysoká trvalka, vhodná pro slunná až polostinnná stanoviště. Je oblíbenou léčivou rostlinou, která má protizánětlivé účinky a pomáhá hojení ran. Kvete od července do září drobnými, žlutými květy, které jsou uspořádané v latě. Mrazuvzdorný.
292,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 100 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až pohostinné. PŮDA: Propustná, výživná. HNOJENÍ: 1x během rašení hnojivem na trvalky – při tvorbě pupenů provedeme dohnojení. VÝŠKA: 100 cm. POTŘEBA MÍSTA: ca. 50 cm. KVĚTY: Červenec – září. Drobné, žluté, uspořádané v latách. ŘEZ: Odkvetlé květy pravidelně odstraňujeme, abychom prodloužili dobu kvetení. Na podzim všechny stonky odřízneme až k půdě. ZIMA: Mrazuvzdorný. Mladé rostliny v zimě chránit listím nebo chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené