Milička (3)
Milička (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Milička (3)

Eragrostis spectabilis - Objednací číslo 1170084
Počet kusů v balení:3 ks
Trvanlivá tráva pochází z jižních oblastí Severní Ameriky, kde roste na sušších a písčitých půdách chudých na živiny. Tvoří cca 60 cm vysoké trsy. Na přelomu léta a podzimu rozkvétají jemná květenství fialové až červené barvy. Výška rostliny v době květu je cca 80 cm. Dobře odolává suchu. Vysazujte na slunné stanoviště do sušší, dobře odvodněné kamenité nebo písčité půdy, kde rychle pokryje i větší plochy. Mrazuvzdorná do -28 °C.
330,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Vhodné k řezu ano
Barva červená
Výška dospělé rostliny 50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, sušší, písčitá. HNOJENÍ: Není nutné. VÝSADBA: Jaro, podzim. ODSTUPY ROSTLIN: Podle potřebné hustoty výsadby, cca 30 - 50 cm. Vysazuje se spíše jako solitér. VÝŠKA: Cca 50 - 80 cm (podle podmínek). LISTY A KVĚT: Listy jsou nejdříve zelené, poté se zbarvují do bronzové barvy. Kvete srpen – říjen, květ je purpurové barvy. ŘEZ: Zaschlé stvoly na jaře odstranit. ZIMA: Mrazuvzdorná.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené