Půdokryvná růže Duftfeuer (1)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Půdokryvná růže Duftfeuer (1)

Rosa hybrid rubeus - Objednací číslo 2220714
Počet kusů v balení:1 ks
Vytvoří kvetoucí koberec. Chrání půdu před erozí a zabraňují růstu plevele. Vonná půdokryvná růže s červenými květy. Kvete po dlouhé měsíce.
363,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 30 cm
Vonné ano
Výška dospělé rostliny 40-50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť. PŮDA: Kyprá, hlinitá, bohatá na živiny. SÁZENÍ: Před výsadbou namočit na několik hodin do vody, poté zastřihnout kořeny. HNOJENÍ: Dlouhodobě působící, hnojivo na růže nebo při pěstování v nádobách tekuté hnojivo. - Dlouhodobě působící: jen 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již nepřihnojovat, aby mohlo dřevo do zimy dostatečně vyzrát. ZÁLIVKA: Dle potřeby a počasí. POTŘEBA MÍSTA: cca 3 - 4 růže na m2 KVĚTY: Červen až Říjen. Červené. ŘEZ: Na podzim po odkvětu zkrátit. ZIMA: Přihrneme zemí a přikryjeme chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené