Rozmarýna na kmeni
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Rozmarýna na kmeni

Rosmarinus officinalis - Objednací číslo 6659270
Počet kusů v balení:1 ks
Stálezelená, nenáročná a dekorativní. Vhodná jako kořenící a ozdobná rostlina se silnou vůní. Kvete vytrvale a bohatě mnoha jemnými, světle modrými květy. Kvete červen – listopad, výška při dodání cca 30 cm. Dodáváme v kontejneru.
349,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen, červen, červenec
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 80-100 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné, může být i polostinné PŮDA: Propustná s nízkým obsahem živin. Květinová zemina s příměsí písku HNOJENÍ: Všeobecně není nutné ZÁLIVKA: Zalévat jen mírně! LISTY: Stálezelené, aromatické Vhodné jako koření KVĚTY: Světle modré DOBA KVĚTU: Od června do listopadu ŘEZ: Růst (zmlazení) rostliny můžete ovlivnit nebo udržovat řezem, který se provádí na podzim nebo na jaře. Tvorba květů na zkrácených větvích je v následujícím roce sice omezena, ale zamezí se tím špatnému růstu a špatnému vytvarování koruny. ZIMA: Není mrazuvzdorná. Doporučujeme pěstovat jako přenosnou rostlinu v nádobě, s přezimováním na chladném světlém místě. Důležité je chladné a světlé zimní stanoviště (kolem +10 °C). Při přezimování v teple se v nadcházejícím roce nevytvoří květy. Rostlinu zalévat jen mírně, ale nenechat úplně vyschnout.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené