Zerav západní Smaragd (3)
Zerav západní Smaragd (3)
Zerav západní Smaragd (3)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Zerav západní Smaragd (3)

Thuja occidentalis 'Smaragd' - Objednací číslo 3351189
Počet kusů v balení:3 ks
Velmi oblíbená odrůda túje Smaragd. Růst je pomalý až středně rychlý, přirozeně hustý, sloupovitý, mírně kuželovitý. Jehlice mají smaragdově zelenou barvu. Využití najde zejména do stálezelených, živých plotů. Vysazujte na slunné stanoviště do výživné, mírně vlhké půdy. Řez provádějte do jara do konce léta, neřežte do staršího dřeva. Plně mrazuvzdorná. Rostliny v kontejneru. Výška při dodání 20 - 30 cm.
440,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 400 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, pokud možno chráněné před zimou a vysušujícím větrem PŮDA: Hluboká, vlhká, propustná, písčito-hlinitá, bohatá na živiny, vápenitá Hnojení: 1x ročně na jaře hnojivem na živé ploty. První hnojení teprve až jsou rostliny vzrostlé. Výška: Kuželovitý růst, 4 – 6 m, šířka může být upravena řezem - až rostliny dostatečně zakoření, asi 2. - 3. rokem, narůstá od 20 – 40 cm. Výšku můžeme regulovat dle vlastního přání. ŠÍŘKA: 1 m – 1,8 m , možno upravit řezem na 60 – 70 cm PROSTOR: Pro živé ploty 30 - 40 cm JEHLIČÍ: Měkké, husté,mechově zelené s neutrální vůní, celoročně stejně zbarvené ŘEZ Červen – červenec, to využijeme krátkého vegetačního klidu, nestříhat staré dřevo! Mělo by se stříhat do kuželovitého tvaru, nahoře užší, dole širší, jen tehdy bude dostatek světla i na spodní dlouhé větve ZIMA. mrazuvzdorná, jehličí trochu ztmavne, půdu kolem rostliny mulčujeme
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené