Tereza, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Tereza, kontejner

Vitis vinifera 'Teréz' - Objednací číslo 4415387
Počet kusů v balení:1 ks
Rezistentní odrůda s obrovskými hrozny. Podle mínění odborníků má tato odrůda díky velikosti svých hroznů a bobulí před sebou velkou budoucnost. Velkou výhodou z hlediska pěstování je její odolnost vůči mrazu a chorobám. Dozrává ve druhé polovině září.
270,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Doba zrání září konec
STANOVIŠTĚ: pokud možno chráněné, teplé, k zakrytí pergoly, loubí nebo domovních zdí PŮDA: hluboká, propustná, vápenatá POTŘEBA MÍSTA: asi 1 m VÝSADBA: při sázení zkrátit výhonky až na 3 pupeny, během léta se z toho vyvinou další výhonky, které budeme vyvazovat. Nyní se vytvářejí postranní výhonky, které plodí. Vinná réva plodí jen na těchto mladých výhoncích, které vyrůstají z dvouletého dřeva. Rostliny vysadíme šikmo do vysazovací jámy, kořeny by měly být vzdáleny asi 20 cm od podpěrné konstrukce. HNOJENÍ: Po roce můžeme pokaždé v dubnu přihnojit přírodním hnojivem. SKLIZEŇ: Konec září. ŘEZ: v 1. létě se nesmí stříhat. V 1. zimě (konec prosince–začátek ledna) seřízneme výhonky asi na 40 cm nad povrchem země tak, aby na každém výhonu zůstaly nejméně 3 očka V 2. létě vyráží vinná réva ze všech oček (výhonky musíme v červenci vyvazovat na oporu). V 2. zimě seřízneme hlavní kmen asi na 75 cm, výhonky zkrátíme asi na polovinu. ZIMA: Prokypřit půdu před začátkem zimy. Zakrýt roub chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené