Živý plot z bambusu (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Živý plot z bambusu (3)

Fargesia muriale 'Rufa' - Objednací číslo 3350983
Počet kusů v balení:3 ks
Rychle rostoucí rostlina vhodná pro živé ploty. Zelený i v zimě. Nenáročný. Slunné až polostín. Dodáváme ve velikosti 20 – 25 cm.
861,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 35
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 400 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, nejlépe teplé a chráněné PŮDA: Humózní, propustná a bohatá na živiny HNOJENÍ: Od dubna do září lze přidat podle potřeby organické hnojivo ZÁLIVKA: Udržovat půdu vlhkou za všech okolností, ale vyhnout se přemokření VÝŠKA: 4 metry i více. Lze udržovat pravidelným řezem. RŮST: Zpočátku mírně šikmý a ohnutý POTŘEBA MÍSTA: jako solitér 35 cm, jako živý plot 3 rostliny na délku 1 m LISTY: Zelené listy, které mohou na slunci získat olivově žlutý odstín. Mladé listy jsou často pokryté šedým povlakem (to je typické pro daný druh) ŘEZ: Dobře snáší řez ZIMA: Mrazuvzdorné V prvních letech se doporučuje zimní ochrana – půdu kolem rostliny mulčujeme. Pokud nemrzne, můžeme zalévat. TIP: Bambus tvoří odnože – v případě potřeby se doporučuje přebytečné odnože oddělovat.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené