Jasmínovník 'Star of Toscana'
Jasmínovník 'Star of Toscana'
Jasmínovník 'Star of Toscana'
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jasmínovník 'Star of Toscana'

Trachelospermum jasm. 'Toscana' - Objednací číslo 3331638
Počet kusů v balení:1 ks
Pěkná, stálezelená popínavá rostlina se žlutými vonnými květy. Květ jsou hvězdicovité a připomínají jasmín. Kvete v pozdním létě a na podzim. Zimovzdorná do -10 °C. Dodáváme ve velikosti 40 - 50 cm.
649,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště stinné, polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva žlutá (oranžová)
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 400 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až stinné. PUDA: Vlhká, úrodná, propustná. HNOJENÍ: 1x za 14 dnů tekutým hnojivem nebo 1x na jaře hnojivem na popínavé rostliny. VÝŠKA: Až do 4 m RUST: Popínavá rostlina, potřebuje oporu k pnutí (mřížka, tyč apod.) LISTY: Tmavozelené, lesklé, s hladkým okrajem. KVĚTY: Žluté, vonné, podobné jasmínu, kvete od začátku léta do podzimu. ŘEZ: Není nutný. Pokud jsou výhony moc dlouhé, můžeme je zkrátit. ZIMA: Stálezelený, mrazuvzdorný do -10 °C Oblast u kořenů zakrýt slámou nebo chvojím-dobře ochránit před mrazem. Při vyšších mrazech se doporučuje přezimovat v chladné a světlé místnosti. Omezit zálivku na minimum. EXTRA TIP: Pěkného tvaru můžeme dosáhnout pomocí mřížky nebo svázáním výhonů. POZOR, ROSTLINA JE JEDOVATÁ!
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené