Tamaryšek
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Tamaryšek

Tamarix tetrandra - Objednací číslo 3301803
Počet kusů v balení:1 ks
Rychle rostoucí keř dobře snášející i městské prostředí, lze vysazovat jednotlivě i jako živý plot. Dodávaný rozměr: 25 – 50 cm, se zabalenými kořeny.
210,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50 - 100
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín – na stinném stanovišti musíme počítat s menším množstvím květů. PUDA: Humózní, spíše vlhká VÝŠKA: 3 – 4 m ŠÍŘKA: 1,5 – 2 m RUST: Rozložitý, vzpřímený LISTY: Podobné peří, objeví se po odkvětu. KVĚTY: Světle růžové květen – červen V létě jen zelený keř. ŘEZ: Pravidelně na jaře po odkvětu zkrátit a prosvětlit. Nikdy nestříhat na podzim nebo v zimě! Kdyby byl mohutný, proklestit po tvorbě květů. ZIMA: Mrazuvzdorný, opadavý, holý. Mladé rostliny chránit před mrazem – zakrýt chvojím nebo kolem kmínku (oblast nad kořeny) přihrnout např. mulč, aby nepomrzly kořeny.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené