Brslen japonský Bravo
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Brslen japonský Bravo

Euonymus japonica 'Marieke' - Objednací číslo 3301135
Počet kusů v balení:1 ks
Keř dorůstající do výšky 1-1,5 metru se žlutozelenými panašovanými listy. Velmi dobře snáší řez, lez ho tvarovat podle Vašich požadavků. Zimovzdorný, robustní, nenáročný. Slunné nebo polostinné stanoviště.
165,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Výška dospělé rostliny 100-150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Bohatá na živiny a humózní. HNOJENÍ: Během růstu tekutým hnojivem. VÝŠKA: Kolem 1 m. RŮST: Keřovitý. LISTY: Zelenožluté, panašované, lesklé. KVĚTY: Duben, velmi nenápadné, nejsou téměř vidět ŘEZ: Tvarovací řez dle libosti a potřeby. Od poloviny září již více nestříhat aby nedošlo k promrznutí mladých výhonů. PODZIM/ZIMA: Zimovzdorný. Aby se předešlo pomrznutí mladých výhonů, doporučuje se mladé rostliny na zimu zakrýt.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené