Komule Prince Charming
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Komule Prince Charming

Buddleja davidii 'Prince Charming' - Objednací číslo 3318822
Počet kusů v balení:1 ks
Komule neboli motýlí keř vykvétá začátkem léta. Nápadné květy jsou vonné a lákají hmyz, převážně motýly a včely. Komule Prince Charming zaujme především barvou svých květů. Dlouhé laty, sytě růžové až červené barvy zdobí rostlinu od června do září. Každý rok na jaře rostlinu silně zastřihněte. Odkvetlé květy pravidelně odstraňujte, podpoříte tím nasazování nových poupat a prodloužíte dobu kvetení. Vysazujte na slunné stanoviště do výživné, propustné půdy. Nemá ráda přemokření. Mrazuvzdorná je do cca -29 °C, mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím.
661,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 80
Vhodné k řezu ano
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 100-120 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – popř. polostinné. PŮDA: Dobře propustná, bohatá na živiny. HNOJENÍ: Pravidelně přihnojovat univerzálním hnojivem. VÝŠKA: Cca. 150 cm. RŮST: Keřovitý. KVĚTY: Červen - září. Sytě růžové latnaté květy, které lákají hmyz, hlavně motýly a včely. ŘEZ: Zkracovací řez v březnu. Odstraňovat odkvetlé květy. ZIMA: Plně mrazuvzdorná, mladé rostliny doporučujeme chránit.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené