Psineček výběžkatý "Green Twist"(3)
Psineček výběžkatý "Green Twist"(3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Psineček výběžkatý "Green Twist"(3)

Agrostis stolonifera "Green Twist" - Objednací číslo 6654809
Počet kusů v balení:3 ks
Až 1,5 metru dlouhé převisy, svěží zelené barvy. Vhodný do závěsných nádob, doplnění truhlíků nebo jako půdokryvná rostliny do záhonů. Květy jsou jemné, stříbřitě zelené. Potřebuje světlé, slunné stanoviště a výživnou půdu, která by měla být stále mírně vlhká.
399,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště stinné, polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva zelená
Výška dospělé rostliny 150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné stanoviště PŮDA: Výživná, propustná. Substrát by měl být neustále vlhký. HNOJENÍ: 1x týdně hnojit tekutým hnojivem, během hlavního vegetačního období RŮST: převislý, vytváří až 1,5 dlouhé převisy KVĚTY: Červen - srpen, jemné stříbřitě zelené květy. ZIMA: mrazuvzdorný, před zimou je vhodné jej zastřihnout. VYUŽITÍ: do závěsných nádob - samostatně i do v kombinovaných výsadeb. Doporučujeme zejména nápadně kvetoucí letničky.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené