Kočičí ocásek(3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kočičí ocásek(3)

Acalypha hispida Foxie - Objednací číslo 6618859
Počet kusů v balení:3 ks
Rostlina s atraktivními, malinově červenými květy, které jsou hebké, převislé a podobné kočičímu ocásku. Kvete od jara do podzimu. Pěstuje se jako pokojová nebo přenosná rostlina, využít ji můžete také do závěsných truhlíků a nádob jako doplněk letniček. Růst je převislý, výhony dorůstají do délky 30- 50 cm. Akalyfa vyžaduje světlé stanoviště, ale ne přímé slunce a vyšší vzdušnou vlhkost. Substrát by měl být výživný, propustný s mírně kyselým pH. Během vegetačního období pravidelně přihnojujte. Přezimuje na světlém místě při teplotě kolem 15 stupňů a omezené zálivce.
351,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března konec - srpna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března konec - srpna konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Barva červená
Výška dospělé rostliny 30-50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, teplé. Vyžaduje dostatek světla, ale ne přímé slunce. PŮDA: Propustná, výživná, vlhká. HNOJENÍ: Jedenkrát za dva týdny tekutým hnojivem na balkonové květiny. ZÁLIVKA: Vyvážená, podle povětrnostních podmínek. Často rosit! RŮST: Převislý, 30 – 50 cm. LISTY: Tmavě zelené. KVĚTY: Léto - podzim. Malinově červené, hebké, převislé. ZIMA: Není mrazuvzdorná, pěstuje se jako přenosná rostlina v nádobě. Přezimování při cca +15 C na světlém, větraném místě s mírnou zálivkou.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené