Kraspédie žlutá (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kraspédie žlutá (3)

Craspedia globosa - Objednací číslo 6608147
Počet kusů v balení:3 ks
Letnička tvořící přízemní listovou růžici. Žlutá kulovitá květenství, připomínají golfové míčky. Hodí se do suchých vazeb i k čerstvě řezaným květinám.
716,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Barva žlutá (oranžová)
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Kyselé pH, chudší na živiny, dobře propustná. HNOJENÍ: Výsadbu rostliny je vhodné provést do dobře vyhnojené půdy, pak není přihnojování během sezóny nutné. VÝŠKA: 20 - 50 cm LISTY: Zelené, vytvářejí přízemní růžici KVĚTY: Červenec - srpen Žluté, kulovité ŘEZ: V plném květu. Rostlina je vhodná k sušení. Hodí se do suchých vazeb i k řezaným květinám. ZIMA: Není mrazuvzdorná, pěstuje se jako jednoletá rostlina.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené