Hnojivo na citrusy
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hnojivo na citrusy

Citrustáp - Objednací číslo 7703354
Počet kusů v balení:1 ks
Tekuté organické hnojivo z přírodních obnovitelných zdrojů. S vysokým obsahem železa pro optimální růst rostlin a vývoj plodů.
275,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Hnojivo na citrusy BioTrissol Obsah balení 250 ml vystačí na 50 litrů vody. Organické, tekuté NPK (3-2-5) hnojivo z rostlinných surovin pro citrusy. - obsah železa (0,3%) zabezpečuje zdravý růst rostlin a vývoj plodů - silná vůně a hustota, je charakteristickým znakem vysokého obsahu rostlinné složky (cukrová řepa) - díky přírodnímu složení není nebezpečný pro lidi, ani zvířata // Dávkování: 5 ml hnojiva /l vody - během vegetace přihnojujte 1x týdně // Upozornění: - Substrát v zimě používejte 1x za dva týdny na rostliny uchovávané v místnosti s pokojovou teplotou, rostliny uchovávané v chladné místnosti v zimě nehnojte. - Není vhodný pro hydroponicky pěstované rostliny. Návod na použití - Před použitím protřepejte - Uvolněte víčko s odměrkou - Do konvice napusťte polovinu množství vody - Na každý litr vody odměřte a přidejte 5 ml hnojiva - Dolijte druhou polovinou vody - Připravenou hnojivovou zálivku je nutné spotřebovat do 24 hodin NENÍ URČENO KE KONZUMACI!
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené