Okurka Mini Star (2)
Okurka Mini Star (2)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Okurka Mini Star (2)

Cucumis sativus - Objednací číslo 6685839
Počet kusů v balení:2 ks
Roubované, bohatě plodící sazenice. Mini okurky vhodné pro pěstování v závěsném květináči, nádobě nebo truhlíku. Křupavé lahodné plody po celé léto. Pro svoji velikost jsou velmi oblíbené u dětí. Asi 10 cm dlouhé okurčičky jsou křupavé a šťavnaté. Zvýšená odolnost proti padlí. Dodáváme v kontejneru o průměru 10,5 cm.
680,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby března střed - července konec
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné před větrem. PUDA: Kyprá, humózní a bohatá na živiny. PĚSTOVÁNÍ: Okurky potřebují hodně živin. Přihnojujeme hnojivem na zeleninu a pravidelně zaléváme. RUST: Převislý. KVĚTY: Žluté. PLODY: Asi 10 cm dlouhé. SKLIZEŇ: Od července. PODZIM/ZIMA: Jednoleté rostliny, nejsou zimovzdorné.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené