Reuben, ostružina
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Reuben, ostružina

Rubus fruticosus 'Reuben' 'Montblanc' - Objednací číslo 4403283
Počet kusů v balení:1 ks
Tento druh ostružiníku plodí na jednoletých výhonech. To znamená konec rozlišování jednoletých a dvouletých prutů. Po sklizni pruty jednoduše seříznete u země a od konce srpna až do října následujícího roku opět sklízíte velké, pevné, šťavnaté a aromatické ostružiny. Odolná proti nemocem. Dodáváme v kontejneru.
422,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Doba zrání červenec konec
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Stinné až polostinné PŮDA: Propustná, vlhká, humózní ZÁLIVKA: Podle potřeby HNOJENÍ: Na jaře přihnojit hnojivem na bobuloviny PROSTOR PRO ROSTLINU: Cca. 100 cm VÝŠKA: Cca. 2 m RŮST: Vzpřímený, kompaktní KVĚTY: Bílé DOBA KVĚTU: Červen PLODY: Dozrávají od srpna do října. Plody jsou velké, pevné, šťavnaté a aromatické. ŘEZ: Plodí na jednoletých prutech, po sklizni se proto pruty jednoduše seříznou u země. ZIMA: Mrazuvzdorná
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené