Hosta Fire and Ice (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hosta Fire and Ice (3)

Hosta x fortunei 'Fire and Ice' - Objednací číslo 1157848
Počet kusů v balení:3 ks
Zašpičatělé listy se zeleným okrajem. Květy levandulové barvy. Upřednostňuje vlhké, stinné stanoviště, například v blízkosti břehů. Dekorativní listnatá a okrasná rostlina, které se daří i ve větší nádobě na balkoně nebo terase.
599,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
Barva modrá
Výška dospělé rostliny 30-50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné Nevysazovat na stejné místo vice let za sebou. PŮDA: dobrá zahradní zemina, dobře odvodněná půda HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na trvalky VÝŠKA: 30 - 50 cm RŮST: Roste relativně pomalu. LISTY: Bílé se zeleným okrajem KVĚTY: Červen – říjen levandulové barvy ŘEZ: Vhodné ořezat zvadlé stonky. ZIMA: zimovzdorná, doporučujeme zakrýt chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené