Rozchodník zelený (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Rozchodník zelený (3)

Sedum acre - Objednací číslo 1157740
Počet kusů v balení:3 ks
Rychle rostoucí, půdokryvná trvalka, která již za krátkou dobu vytváří koberec. Skalnička rostoucí v hustých trsech má tenké, plazivé, zakořeňující lodyhy. Zelené listy jsou dužnaté, kulovitého tvaru. Žluté květy se objevují ve vijanech na každé lodyze. Preferuje slunné stanoviště, dobře snáší sucho.
235,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Vysazovací vzdálenost (cm) 20 - 30
Barva žlutá (oranžová)
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 15 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, do skalky nebo k porostu zdí. PŮDA: Normální zahradní půda, je nenáročný, roste také v chudých a suchých půdách. HNOJENÍ: Není nutné. VÝŠKA: 10-15 cm. ODSTUPY ROSTLIN: V řadě: 3 rostliny na 1m K zakrytí půdy zhruba 6 rostlin na 1m2 LISTY: Světle zelené. KVETENÍ: Červen-srpen, okolíky, malé žluté kvítky. ŘEZ: Pokud je nutný, tak až po odkvětu. PODZIM/ZIMA: Stále zelený, mrazuvzdorný.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené