Plamenka latnatá Ka-Pow, růžová
Plamenka latnatá Ka-Pow, růžová
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Plamenka latnatá Ka-Pow, růžová

Phlox paniculata Ka-Pow Pink - Objednací číslo 1104717
Počet kusů v balení:3 ks
Oblíbená, středně vysoká tradiční trvalka. Je nenáročná, dlouho kvete a příjemně voní. Květy jsou zářivě růžové uspořádané ve vrcholové latě. Stonky jsou pevné, vzpřímené s listy ve spodní části. Dorůstá do výšky 40 -50 cm a šířky 30- 40 cm. Vysazujte do běžné zahradní zeminy na slunné až polostinné stanoviště. Odstraňováním odkvetlých květů podpoříte druhé kvetení koncem léta. Vynikne zejména ve smíšených trvalkových záhonech. Plně mrazuvzdorná.
384,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 40-50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Běžná zahradní zemina, mírně vlhká (špatně snáší přemokřené stanoviště). HNOJENÍ: 1x na jaře a 1x při nasazování květů hnojivem na trvalky VÝŠKA: 40 -50 cm POTŘEBA MÍSTA: 50 - 60 cm KVĚTY: Červen – září, Růžové, uspořádány ve vrcholové latě, příjemně voní Lze využít k řezu ŘEZ: Odkvetlé květy odstraňujte, podpoříte tím nasazování nových poupat a prodloužíte dobu kvetení ZIMA: Zatahuje se, nadzemní část odstraňte. Rostlina přezimuje v kořenech a na jaře opět obrazí. Mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím. Mrazuvzdorná
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené