Bienenweide, žlutá růže
Bienenweide, žlutá růže
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Bienenweide, žlutá růže

Rosa canina 'Bienenweide Gelb' - Objednací číslo 2216514
Počet kusů v balení:1 ks
Růže Bienenweide® potěší lidi stejně jako včely. Květy jsou bohaté na pyl a nektar a stávají se tak vítaným cílem včel a čmeláků. Formou růstu je něco mezi nízkou keřovou růží a zakrslou růží. Ideální je k lemování záhonů nebo k pěstování ve skupinách. Lze ji také pěstovat v nádobě na balkonu nebo terase. Žluté květy.
351,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 40-50 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť PŮDA: Hluboká, hlinitá, bohatá na živiny. VÝSADBA: Roub usadit zhruba 5 cm pod povrchem. Jáma musí být dostatečně hluboká a široká, kořeny musíme rozprostřít po celé jámě. HNOJENÍ: Dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě tekutým hnojivem. - Dlouhodobě působící hnojivo: 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již vice nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: 40 - 50 cm RŮST: Mezi nízkou keřovou růží a zakrslou růží KVĚTY: Červen - říjen Jednoduché žluté květy ŘEZ: Po odkvětu, v pozdním podzimu, odříznout odkvetlé květy (poslední očko musí směřovat vždy ven) ZIMA: Obalit korunu pilinami a pytlovinou nebo jinou propustnou tkaninou, která odvádí vodu, ale bude rostlinu chránit před chladem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené