Kamélie Mrs. Tingley (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kamélie Mrs. Tingley (3)

Camelia japonica 'Tingley' - Objednací číslo 3351508
Počet kusů v balení:3 ks
Kamélie pocházejí z Japonska a Číny, je to překrásný vždyzelený keř. Jejich lesklé tmavě zelené listy a elegantní květy přitahují pozornost. Výborně vypadá i jako živý plot.
1172,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února konec - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu únor, březen, duben
Stanoviště polostinné
Doba výsadby února konec - listopadu konec
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 40
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín, chráněné před větrem. Přemokření a sucho rostlině škodí. PŮDA: Kyselá, humózní, kyprá, vlhká. Můžeme použít zeminu pro rododendrony. HNOJENÍ: 1x po odkvětu hnojivem na rododendrony (jen ½ dávkování). PÉČE: Během květu bohatě zalévat, jinak opadají pupeny. Řez je možný provádět po odkvětu. VÝŠKA: 1,5 m – 2 m. Pěstovaná v nádobě nedorůstá do takové výšky. POTŘEBA MÍSTA: 1,5 m, pro živý plot vzdálenost pro výsadbu cca 40 cm. LISTY: Tmavě zelené a silně lesklé KVĚTY: Březen – duben Plné růžové. ZIMA: Mrazuvzdorná, stálezelená, na zimu chránit chvojím nebo mulčem. V kořenové oblasti mulčovat 5 cm vrstvou listí nebo posekanou trávou. Mladé rostliny lze přezimovat v chladné a světlé místnosti, čas od času je rosit. Vždy se ale ujistit, aby nezůstala žádná voda v podmisce a rostlina nebyla přemokřená.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené