Blýskavka Red Robin (3)
Blýskavka Red Robin (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Blýskavka Red Robin (3)

Photinia fraseri Red Robin - Objednací číslo 3350206
Počet kusů v balení:3 ks
Keřík s mírně vzpřímenými větvemi, jehož mladé výhonky mají jasně červenou barvu. Později získávají medově-zelený odstín. Upřednostňuje humózní, spíše suchou půdu a slunné až polostinné stanoviště. Dodáváme v kontejneru. Vysazovací vzdálenost je cca 30 cm. Dodáváme ve velikosti: 25-30 cm.
560,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30-40
Barva červená
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Humózní, středně suchá. Na vlhkém stanovišti a při dlouhodobém přemokření je náchylná k nemocem – padlí RŮST: Stálezelený keř, rozložitý, bujný, řídký a vzpřímený VÝŠKA: 2 m a vyšší ROZESTUP MEZI ROSTLINAMI: Pro živé ploty 30 cm KVĚT: Květen – červen, malé bílé květy PLODY: Červené, malé a kulovité ŘEZ: Tvarovací řez a zkrácení v časném jarním období ZIMA. Mrazuvzdorná, stálezelená, neopadává
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené