Ibiškové trio
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ibiškové trio

Hibiscus syriacus 'Tricolor' - Objednací číslo 3302606
Počet kusů v balení:1 ks
Koncem léta rozkvétá množství zvonkovitých květů v zářivých barvách: fialové, růžové a bílo-červené. 3 do sebe zapletené kmínky. Výška kmene asi 70 cm. Dodáváme v kontejneru.
1922,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva vícebarevná
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, světlé a teplé. PŮDA: Úrodná a dobře propustná, udržovat stále mírně vlhkou. HNOJENÍ: 1x týdně tekutým hnojivem během období růstu. ZÁLIVKA: Udržovat substrát mírně vlhký. VÝŠKA: Asi 1,5 metru, výška kmene 70 cm. RŮST: Tři vzájemně propletené kmeny, rostou vzpřímeně. Rašení začíná poměrně pozdě - v květnu. KVĚTY: Od června/července do října na letošních výhonech. ŘEZ: Brzy na jaře (únor/březen) zkrátit loňské výhony na délku několika oček. Odstranit zmrzlé a křížící se výhony. Řez vždy provádějte nad vnějším očkem (listový pupen). ZIMA: Není plně mrazuvzdorný. Dobrá ochrana je nutná zejména v prvních letech. Doporučuje se obalit kmen rostliny pytlovinou nebo slámou a kořenovou oblast zakrýt chvojím. Při pěstování v nádobě je dobré květináč podložit a odstranit podmisku aby mohla neomezeně odtékat případná voda. Nádobu i rostlinu obalte netkanou textilií, jutovinou nebo novinami.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené