Šeřík meyerův Palibin
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Šeřík meyerův Palibin

Syringa meyeri "Palibin" - Objednací číslo 3300519
Počet kusů v balení:1 ks
Zakrslý druh šeříku. Dorůstá do výšky 1,5 metru a zhruba stejné šířky. Růst je pomalý, kompaktní a hustý. Květy jsou drobné, trubkovité světle růžové až fialové barvy s typickou vůní. Kvete v květnu – červnu. Listy mají svěží zelenou barvu. Nenáročná rostlina. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do výživné, mírně vlhké půdy. Řez není potřeba. Plně mrazuvzdorný.
567,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Vysazovací vzdálenost (cm) 100 - 150
Výška dospělé rostliny 100-150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Výživná, mírně vlhká, propustná, neutrální až mírně zásadité pH HNOJENÍ: na jaře, hnojivem na trvalky. VÝŠKA: 1 – 1,5 m ŠÍŘKA: 1 -1,5 m RŮST: Kompaktní, pomalý, hustý KVĚTY: Květen – červen Drobné, trubkovité, světle růžové až fialové, vonné. Poupata jsou tmavě fialová až červená. LISTY: Sytě zelené, vejčité, opadavé ŘEZ: není potřeba ZIMA: Plně mrazuvzdorný do -40 stupňů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené