4 dosny, mix
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

4 dosny, mix

Canna indica - Objednací číslo 5505161
Počet kusů v balení:4 ks
Dosna neboli kana je oblíbená hlíznatá rostlina vhodná pro pěstování ve volné půdě nebo v nádobě. Rostlina dorůstá do výšky 50-130 cm. Listy jsou velké, vejčitého tvaru. Rozkvétá v červenci, pestrobarevnými květy. Při optimální podmínkách vydrží kvést až do října. Není mrazuvzdorná, na podzim je nutné hlízy vyjmout z půdy a uskladnit je na suchém, chladném místě bez mrazů. 4 kusy, směs barev.
240,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - května konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna začátek - května konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 15
Výška dospělé rostliny 100 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín, teplé a chráněné. PUDA: Výživná, dobře propustná. HNOJENÍ: Týdně tekutým hnojivem. PĚSTOVÁNÍ: únor/březen předpěstovat v květináči – půdu udržovat mírně vlhkou až do té doby, než se ukážou první listy. Poté hodně zalévat, od konce května ji můžeme dát do volné půdy. HLOUBKA VÝSADBY: Cca 8 cm. POTŘEBA MÍSTA: 50 cm. VÝŠKA: 80 – 100 cm. KVĚTY: Červenec až listopad podle počasí – odkvetlé květy odstraňujeme. ZIMA: Citlivá na mráz. Na podzim vyndáme ze země hlíznatý oddenek, suché výhony zkrátíme na cca 20 cm, položíme do suchého písku a necháme jej při teplotě 12 – 16°C přezimovat. Pokud kvůli existující vlhkosti vznikaly nebo vznikají nahnilá místa, odstřihneme je.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené