Lilie Robert Swanson (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Lilie Robert Swanson (2)

Lilium oriental 'Robert Schwanson' - Objednací číslo 5560029
Počet kusů v balení:2 ks
Velkolepé,nepřehlédnutelné, senzační. Již v prvním roce doroste lilie úctyhodné výšky. V druhém roce měří rostlina až 2 metry a objeví se první květy. 15 až 20 velkých hvězdicovitých květů na rostlině. Okouzlující vonné květy měří až 30 cm. V zimě vyžadují dobré zakrytí.
207,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Vonné ano
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné před větrem PŮDA: Humózní, propustná a vlhká, vyvarovat se přemokření HNOJENÍ: Od narašení výhonů do tvorby květů každé 4 týdny hnojivem na cibuloviny VÝŠKA: Možno až 2 m, vhodná je opěrná tyč VÝSADBA: Na podzim, do hloubky asi 10 cm Dodržet vzdálenost mezi rostlinami 1 m KVĚTY: Od června do září Od 2.roku pěstování ŘEZ: Odkvetlé květenství odstraníme ZIMA: Zimovzdorná, půdu zakryjeme listím Brzy na jaře chráníme nové výhony před mrazem
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené