Apricot Fudge, lilie (5)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Apricot Fudge, lilie (5)

Lilium 'Apricot Fudge' - Objednací číslo 5508293
Počet kusů v balení:5 ks
Plnokvětá asijská lilie s květy v meruňkové barvě. Květy svým tvarem připomínají růže. Vhodná pro pěstování v záhonu i v nádobě.
460,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 15-30
Vhodné k řezu ano
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 60-70 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné proti větru PŮDA: Humózní, propustná a vlhká, pozor na přemokření HNOJENÍ: Od jara do květu každé 4 týdny hnojivem na květinové cibule VÝŠKA: Přibližně 60 – 70 cm VÝSADBA: Je pravidlem, že se vysazují dvakrát tak hluboko, jako je průměr cibule. Vzdálenost výsadby cibulí od sebe je přibližně 30 cm. DOBA KVĚTU: Červen až srpen Plnokvěté s květy v meruňkové barvě ŘEZ: Odkvetlé a zaschlé květy odstraňovat ZIMA: Zimovzdorný, půdu je dobré na zimu zakrýt slámou nebo chvojím. Časně zjara chránit nové výhony před jarními přízemními mrazíky.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené