3 vinné révy
3 vinné révy
3 vinné révy
3 vinné révy
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

3 vinné révy

Objednací číslo 4416000
Počet kusů v balení:3 ks
3 vinné révy v nabídce za zvýhodněnou cenu. •ROSELLA• růžové víno, bez jader. Středně velké, téměř oválné bobule. Dozrává koncem srpna, začátkem září •PICURKA• bílé víno, bez jader. Lahodné, sladké, středně velké bobule. Dozrává koncem srpna, v září. •SUVENIR• bohaté, až 20 cm dlouhé a 14 cm široké hrozny, na kterých visí až 3 cm velké, modročerné, sladké a šťavnaté bobule ve tvaru datle. Dozrává kolem poloviny září.
1163,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Jižní až jihozápadní strana, chráněné, teplé PŮDA: Hluboká, vápenitá, propustná ODSTUP MEZI ROSTLINYMI: Cca 1m PĚSTOVÁNÍ: Révu vysadit tak hluboko do půdy, aby roub zůstal nad povrchem půdy (roub se nachází asi 5 cm pod rozvětvením). Kořeny by měly být od stěny asi 20 cm, výhony se zkrátí na 3 očka, v průběhu léta z toho vznikají nové výhony, které budeme vyvazovat. VÝHONY: Začátek až polovina května HNOJENÍ: Při dobré půdě každé 2 roky organickým hnojivem POTŘEBA MÍSTA: 1,50 m SKLIZEŇ: Konec srpna/začátek září. Víno nese jen na mladých výhoncích, které rostou na dvouletém dřevě. ŘEZ: 1. léto se nemusí stříhat 1. zimu (konec prosince/začátek ledna) se výhonky ostříhají na cca 40 cm nad zemí. Tak zůstanou minimálně 3 očka na každém výhonu. 2. léto víno raší na všech očkách (výhonky musí být v červenci vyvázané k podpěře) 2. zimu se zastřihne hlavní kmen na asi 75 cm, výhony zhruba na polovinu ZIMA: Místo roubu zakryjeme jedlových chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené