Třapatka Goldsturm (3)
Třapatka Goldsturm (3)
Třapatka Goldsturm (3)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Třapatka Goldsturm (3)

Rudbeckia fulgida - Objednací číslo 1157633
Počet kusů v balení:3 ks
Nenáročná, středně vysoká trvalka. Rozkvétá koncem července, velkými, zlatožlutými květy. Střed květu je tmavě hnědý. Stonky jsou pevné, asi 60 cm vysoké. Zpravidla bývají větvené a nesou tedy více květů současně. Vysazujte na slunné stanoviště. Dobře snáší i těžší půdy. Mrazuvzdorná.
235,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-25
Vhodné k řezu ano
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 60 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, teplé. PŮDA: Propustná a humózní. HNOJENÍ: Časně zjara hnojivem na trvalky. Podle potřeby a složení půdy se může přihnojit univerzálním tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: Podle potřeby a podmínek. VÝŠKA: Asi 60 cm. KVĚTY: Velké, zlatožluté s hnědým středem. Odkvetlé květy pravidelně odstraňovat. DOBA KVĚTU: Červenec-říjen. ŘEZ: Po odkvětu zkrátit asi 10 cm nad zemí. ZIMA: Zimovzdorná.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené