Klematis Multi Pink
Klematis Multi Pink
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Klematis Multi Pink

Clematis Multi Pink - Objednací číslo 3330498
Počet kusů v balení:1 ks
Klematis s plnými, pastelově růžovými květy o průměru 8-10 cm. Dorůstá do výšky 1,5 – 2,5 metru. Kvete 2x ročně, poprvé na přelomu jara a léta na bočních výhonech z loňského dřeva a podruhé koncem léta na koncích nových výhonů. Vysazujte do výživné, mírně vlhké půdy na slunné až polostinné stanoviště. Oblast u kořenů doporučujeme zakrýt vrstvou mulče nebo osázet nízkými trvalkami. Tento klematis patří do skupiny 2, na začátku jara vyřežte všechny suché a slabé výhony a ponechte jen silné. Boční výhony seřízněte až k páru viditelných, silných pupenů. Klematis je pnoucí rostlina, vyžaduje oporu. Mrazuvzdorný do -30 stupňů.
572,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 150-250 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, humózní, bohatá na živiny. Zálivka vyvážená. HNOJENÍ: Na jaře před vyrašením výhonků hnojivem na popínavé rostliny. Hnojit pouze dobře zakořeněné rostliny. VÝŠKA: Přibližně 1,5 - 2,5 m. POTŘEBA MÍSTA: Asi 1m RŮST: Popínavý. KVĚTY: 2x ročně. Plné, růžové. ŘEZ: Na začátku jara vyřezat suché a slabé výhony a ponechte jen silné. Boční výhony seříznout až k páru viditelných, silných pupenů. PODZIM/ZIMA: Zimovzdorný, doporučujeme na zimu zakrýt oblast nad kořeny chvojím a ochránit tak před pomrznutím. EXTRA – TIP: Klematis vyžaduje vlhkou půdu (vyváženou zálivku) a vyhovuje mu zakrytí půdy u kořenů, např. půdokryvnými rostlinami.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené