Mochna křovitá, žlutá
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Mochna křovitá, žlutá

Dasiphora fruticosa - Objednací číslo 3347382
Počet kusů v balení:1 ks
Hustý, opadavý keř dorůstající do výšky 1–1,5 m. Bohatě kvete od května do září 2–4 cm velkými, žlutými květy. Rostlina kvete od května do září. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, výživné, lehce kyselé a mírně vlhké půdy. Pravidelným prořezáváním a tvarování na jaře před rašením si keř zachová tvar a bohatě pokvete. Vhodná do skupinových výsadeb i jako solitér.
249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50-70
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 100-150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Kyprá, propustná, výživná, mírně vlhká. HNOJENÍ: Na jaře a na podzim můžeme přidat kompost. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: Keř 1 – 1,5 m. KVĚTY: Žluté, Květen – září. ŘEZ: Tvarovat dle potřeby před kvetením. ZIMA: Mrazuvzdorný keř. Mladé rostliny chránit před mrazem mulčem nebo chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené