Anasta F1, cukrový meloun
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Anasta F1, cukrový meloun

Cucumis melo - Objednací číslo 6686623
Počet kusů v balení:2 ks
Středně raná odrůda melounu. V našich podmínkách se pěstuje zejména ve sklenících či fóliových krytech. Odrůda je odolná vůči nemocem a tvoří až 1,5 m dlouhé plazivé výhony. Plody jsou kulaté, světle žluté až šedé s tmavě zelenými pruhy. Dužina je sytě oranžová. Váží 1 -3 kg. Chuť je sladká, lahodná a šťavnatá. Důležité je nechat melou správně vyzrát, zralé plody mají výraznou vůni a chuť. Cukrový meloun je považován za velmi hodnotnou zeleninu, obsahuje velké množství vitamínu C, karotenu, cukrů i dietetických látek. Pěstuje se pro přímou konzumaci v syrovém stavu.
330,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, chráněné a teplé. PŮDA: Písčitá / humózní a bohatá na živiny, obohacená kompostem. HNOJENÍ: 1x týdně tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: Hojná, ale zajistit odtok přebytečné vody. KVĚTY: Samčí a samičí květy na jedné rostlině. Samosprašný. PLODY: Sladké, sytě oranžová dužina. SKLIZEŇ: Srpen až říjen. ZIMA: Jednoletá rostlina.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené