Otočník (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Otočník (3)

Heliotropium arborescens - Objednací číslo 6601340
Počet kusů v balení:3 ks
Z velkých, modrofialových květů se šíří omamná vanilková vůně. Listy jsou tmavě zelené, vrásčité, chlupaté, na dotek působí drsně. Rostlina dorůstá do výšky 50 cm a tvoří nízký keř. Nejlépe se mu daří na teplém, slunném stanovišti, kvete od května do září. Pěstuje se jako letnička nebo přenosná rostlina v nádobě.
249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné proti větru, vlhku, citlivý na studenou půdu. PŮDA: Běžná dobrá květinová zemina. RŮST: Roste bujně. Asi 40 – 50 cm vysoký. KVĚTY: Červen – říjen, okolíky na krátkém stonku, modrofialové. Květy voní po vanilce. Péče: Pravidelně zaléváme, zamezíme přemokření. Okamžitě negativně reaguje na přemokřené kořeny. 1x týdně hnojíme tekutým hnojivem v zálivkové vodě. Rostlina bohatě a neúnavně kvete od jara do podzimu. ZIMA: Zhruba od října, dříve než teplota klesne pod 8 stupňů, postavíme do světlé, bezmrazé místnosti, málo zaléváme a nehnojíme.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené