Gigantomo, rajčata (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Gigantomo, rajčata (2)

Objednací číslo 6660080
Počet kusů v balení:2 ks
Tyčková odrůda rajčat s velkými plody. Gigantomo je jedním z největších rajčat na světě. Plody jsou červené s hmotností až 1 kg a v průměru mohou měřit až 20 cm. Rajčata jsou velmi chutná, masitá, vhodná zejména k dalšímu zpracování do omáček, suga, kečupu apod. Rostlina dorůstá do výšky kolem 2 metrů. Nutná je opora pro růst, zejména kvůli hmotnosti plodů. Lze je pěstovat na zahradě nebo ve skleníku.
330,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 60-70
Doba zrání červenec začátek
STANOVIŠTĚ: Slunné a chráněné. PŮDA: Kvalitní substrát pro rajčata nebo zeleninu (bohatý na živiny). HNOJENÍ: Organické hnojivo (hnojivo na rajčata nebo zeleninu) – dávat pozor na dávkování. VÝŠKA: cca. 1,5 – 2 m. POTŘEBA MÍSTA: 60 – 80 cm. KVĚTY: Bílé. DOBA KVĚTU: Červenec – říjen. PLODY: Velké a masité. SKLIZEŇ: Červenec – říjen. ZIMA: Nejsou zimovzdorná a jsou jednoletá. TIP: Rajče roste nejlépe, pokud je chráněné shora folií (pařeniště), sklem nebo je umístěno pod přesahem střechy u domu, je tak nejlépe chráněné před deštěm. Vyžadují velmi pevnou oporu pro růst.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené