Růže Zepeti, stromek
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Růže Zepeti, stromek

Rosa hybrid 'Zepeti' - Objednací číslo 2220117
Počet kusů v balení:1 ks
Novinka ve světě růží. Odrůda je odolná vůči houbovým chorobám, letnímu žáru i zimním mrazům. Květy jsou zářivě červené, opakovaně nakvétá po celé léto. Dodáváme silné rostliny v kontejneru. Stromková růže.
993,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: září střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště slunné
Doba výsadby září střed - dubna konec
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Barva červená
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 120-140 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, teplé - vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť PŮDA: kyprá, hlinitá, výživná, dobře propustná VÝSADBA: Jáma musí být dostatečně hluboká a široká, kořeny musíme rozprostřít po celé jámě, nesmí být zalomené. Jako oporu použijeme ke stromkové růži kůl, tak zůstane růže vzpřímená HNOJENÍ: Dlouhodobě působící, hnojivo na růže nebo při pěstování v nádobách tekuté hnojivo. - Dlouhodobě působící: jen 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již nepřihnojovat, aby mohlo dřevo do zimy dostatečně vyzrát. ZÁLIVKA: dle potřeby a povětrnostních podmínek VÝŠKA: Výška kmene cca 80 cm, celková výška rostliny cca 120 cm POTŘEBA MÍSTA: cca 100 cm KVĚTY: květen – říjen zářivě červené, vhodné k řezu ZIMA: Proti vlhkosti a chladu obalit korunu suchou dřevitou vlnou a uzavřít prodyšným pytlem s větracími otvory nebo použít netkanou textilii či rouno ŘEZ: Proti vlhkosti a chladu obalit korunu suchou dřevitou vlnou a uzavřít prodyšným pytlem s větracími otvory nebo použít netkanou textilii či rouno
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené