Ptačí zob Delavayův
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ptačí zob Delavayův

Ligustrum delavayanum - Objednací číslo 3307610
Počet kusů v balení:1 ks
Stromková verze populárního ptačího zobu. Lze ho velmi jednoduše střihem upravovat do nejrůznějších tvarů. Vyžaduje kvalitní zimní ochranu.
899,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, upřednostňuje stanoviště chráněné před větrem. PŮDA: Kvalitní zahradní zemina, bohatá na živiny. HNOJENÍ: Podle potřeby hnojivem na okrasné dřeviny. LISTY: Drobné, oválné. Roste relativně pomalu, hustě se rozvětvuje. ŘEZ: Velmi tolerantní k řezu, během vegetačního období provádějte pravidelné zaštipování nových výhonů pro udržení požadovaného tvaru. Razantnější řez provádějte na jaře. ZIMA: Omezeně mrazuvzdorný. Vyžaduje velmi kvalitní zimní ochranu. Mladé rostliny doporučujeme pěstovat jako přenosné v nádobě. Přes zimní období umístit na chráněné místo (světlé bez mrazu).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené