Ariella Midi Yellow, papriky (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ariella Midi Yellow, papriky (2)

Capsicum annuum 'Ariella Midi Yellow F1' - Objednací číslo 6686222
Počet kusů v balení:2 ks
Žlutá svačinová - snack paprika. Dekorativní keřík s malými sladkými papričkami. Mnohonásobné využití. Vysoký obsah vitamínu C a minerálních látek. Dodáváme v kontejneru.
272,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné. PŮDA: Výživná, propustná zahradní zemina. HNOJENÍ: Kvalitní kompost před výsadbou, případné přihnojení během vegetačního období hnojivem na zeleninu a užitkové rostliny. ZÁLIVKA: Vyvážené, pravidelná. Mezi zálivkami by měl substrát vyschnout. Nadměrné přemokření škodí. VÝŠKA: 20 - 30cm RŮST: Vzpřímený, potřeba místa cca 30 cm, lze pěstovat i v nádobě. KVĚTY: Bílé (mohou mít fialový nebo žlutý nádech). DOBA KVĚTU: Květen – srpen. PLODY: V plné zralosti žluté. SKLIZEŇ: Červenec až říjen. ZIMA: Nejsou zimovzdorné, pouze jednoletá rostlina. Dají se pěstovat ve volné půdě nebo ve skleníku. Na venkovní stanoviště je umístěte až po „ledových mužích“ (v polovině května).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené